Избор:
АРХИВА

Oбавештење клубовима Општинске лиге Трстеник

Обавештавамо ВАС да приликом лиценцирања за лигу извршите и уплату пријавнине-лиценцирање у висини од 5.000,00 динара на рачун Савеза и то: 150-20034-79 „ ОО Савез Трстеник „ , која улази у укупану висину пријавнине-котизације и лиценцирање за сезону 2016/2017. године која износи укупно 10.000,оо динара.
 
Напомињемо да је одлучено, да од ове такмичерске сезоне оснује се и Општинска лига за мушке екипе, тако да и за њих важи пријава за такмичење, као и код женских екипа.
 
Обавштавамо ВАС да је Извршни одбор донео одлуку да уколико један клуб пријави екипе у женској и мушкој конкуренцији једна од тих екипа нема обавезу плаћања котизације већ само лиценирање – пријавнину за лигу.  
 
Обавештавамо ВАС да ће састанак са клубовима који желе да се такмиче у овој лиги бити одржан у просторијама САВЕЗА ул. Радоја Крстића занатски центар бб у Трстенику дана 29.09.2016 у 18,оо часова , па ВАС позивамо и молимо да пошаљете свог представника на састанак , где ће се евидентирати такмичарски клубови и извукли бројеви за такмичење и договоричли око лиценцирања и почетка такмичења лига.
   
У нади даћете присуствовати истом поздрављамо ВАС.
 
 
 
Трстеник 26.09.2016 год.                                                                                                    Извршни одбор Савеза