Избор:
АРХИВА

Oбавештење клубовима Општинске лиге Трстеник

Обавештавамо ВАС да пријаву за лигу 2015/2016. године извршите најкасније до 12. 08 2015. године зато што пререгистрација клубова почиње 12. 08 2015. на адресу Савеза: ул. Радоја Крстић занатски центар бб 37240 Трстеник или на факс 037-706-430, као и на e-mail kancelarija@osts.rs, на попуњеној пријави у 3 (Три) примерка, од којих једна остаје Савезу дуга се враћа Вама а трећа служи за пререгистрацију клуба и пријаву млађих категорија код МООСРР-а у Краљеву, након чега ће се одржати састанак са пријављеним клубовима да би се извукли такмичарски бројеви и преузела деокументација за лиценцирање играча,тренера и осталог особља за такмичење.
 
Образац пријаве налази се на сајту Савеза (www.osts.rs) у менију под називом „Документа„.
 
Такмичари млађих категорија морају да поред регистрационог картона имају и лиценцне картоне за такмичење, а по одлуци такмичарске комисије ОС Србије, па вам предлажемо да када будете лиценцирали играче за лигу лиценцирате и играче млађих категорија, напомињемо да лиценцирање млађих категорија се не наплаћује без обзира на број играча.
 
Приликом лиценцирања за лигу извршите и уплату пријавнине-лиценцирање у висини од 5.000,00 динара на рачун Савеза и то: 150-20034-79 „ОО Савез Трстеник„, која улази у укупану висину пријавнине-котизације и лиценцирање за сезону 2015/2016. године која износи укупно 10.000,оо динара.
 
Напомињемо да је одлучено, да од ове такмичерске сезоне оснује се и Општинска лига за мушке екипе, тако да и за њих важи пријава за такмичење, као и код женских екипа.
 
Обавштавамо ВАС да је Извршни одбор донео одлуку да уколико један клуб пријави екипе у женској и мушкој конкуренцији једна од тих екипа нема обавезу плаћања котизације већ само лиценирање – пријавнину за лигу.  
 
Обавештавамо ВАС да ће састанак са клубовима који желе да се такмиче у овој лиги бити одржан у просторијама САВЕЗА ул. Радоја Крстића занатски центар бб у Трстенику дана 11.08.2015.год. у 18,оо часова , па ВАС позивамо и молимо да пошаљете свог представника на састанак.
   
У нади даћете присуствовати истом поздрављамо ВАС.
 
06. 08 2015. год.                                                                      Извршни одбор Савеза Трстеник