Избор:
АРХИВА

Oбавештење клубовима Општинске лиге Трстеник

Обавештавамо ВАС да пријаву за лигу 2014/2015. године извршите најкасније до 20.08.2014. године зато што пререгистрација клубова почиње 18.08.2014. на адресу Савеза : ул. Радоја Крстић занатски центар бб 37240 Трстеник или на факс 037-706-430, као и на e-mail kancelarija@osts.rs, на попуњеној пријави у 3 ( Три ) примерка , од којих једна остаје Савезу дуга се враћа Вама а трећа служи за пререгистрацију клуба и пријаву млађих категорија код МООСРР-а у Краљеву, након чега ће се одржати састанак са пријављеним клубовима да би се извукли такмичарски бројеви и преузела деокументација за лиценцирање играча,тренера и осталог особља за такмичење.

Образац пријаве налази се на сајту Савеза (www.osts.rs) у менију под називом  „ Документа „.

Такмичари млађих категорија морају да поред регистрационог картона имају и лиценцне картоне за такмичење, а по одлуци такмичарске комисије ОС Србије, па вам предлажемо да када будете лиценцирали играче за лигу лиценцирате и играче млађих категорија, напомињемо да лиценцирање млађих категорија се не наплаћује без обзира на број играча.

Приликом лиценцирања за лигу извршите и уплату пријавнине-лиценцирање у висини од 5.000,00 динара на рачун Савеза и то: 150-20034-79 „ ОО Савез Трстеник „ , која улази у укупану висину пријавнине-котизације и лиценцирање за сезону 2014/2015. године која износи укупно 10.000,оо динара.

Напомињемо да је одлучено, да од ове такмичерске сезоне оснује се и Општинска лига за мушке екипе, тако да и за њих важи пријава за такмичење, као и код женских екипа.

Обавштавамо ВАС да је Извршни одбор донео одлуку да уколико један клуб пријави екипе у женској и мушкој конкуренцији једна од тих екипа нема обавезу плаћања лиценцирање,котизацију и пријављивање већ се такмичи бесплатно у лиги. 

12. 08 2014. године                                                      Извршни одбор Савеза Трстеник

     

Leave a Reply