Избор:
АРХИВА

Archive for the ‘Вести’ Category

Oдржана седница Извршног одбора 12. маја 2017. у Трстенику

Општински одбојкашки савез Трстеник

Записник

 

Седница Извршног одбора одржана 12.05.2017. у Трстенику. Седници присуствовали: Симеуновић Никола, Ристић Радиша, Костић Бојан, Мојсиловић Иван, Ристић Негован.

 

Денвни ред


1. Именовање чланова Извршног одбора ОСТС

2. Именовање секретара ОСТС

3. Анализа дописа МООСРРО у вези нерегуларности Изборне скупштине ОСТС

4. Разно

 

1. Извршни одбор ОСТС броји пет чланова, а на предлог председника, чланство у Извршном одбору прихватили су: Костић Бојан, Мојсиловић Иван, Ристић Негован.

Извршни одбор чине: Симеуновић Никола, Ристић Радиша, Костић Бојан, Мојсиловић Иван, Ристић Негован.

 

2. На предлог председника за секретара Општинског одбојкашког Савеза Трстеник именован је Ерић Игор. Предложени је прихватио функцију секретара ОСТС.

 

3. Извршни одбор анализирао је допис послат од стране Међуокружног одбојкашког савеза Рашко-Расинског округа у вези нерегуларности на Изборној скупштини одржаној 09.02.2017.

Након анализе и заједничког става донета је одлука да се званичан одговор достави на адресу МООСРРО до 19.05.2017.

 

Разно: 

– На састанку Извршног одбора расправљано је о могућности организовања турнира млађих категорија, а о терминима, пропозицијама и другим детаљима клубови ће бити благовремено обавештени.

– Представник ОК „Кнегиња Милица“ Ристић Радиша истакао је да је и ове године у плану организација турнира „Стреет Воллеy“, који ће подржати Општински одбојкашки Савез Трстеник.

 

      Председник ОСТС

Симеуновић Никола

Обавештење клубовима Међуопштинске лиге Трстеник

 

Дана 09. 02. 2017. одржана је редовна скупштина Општинског Одбојкашког Савеза Трстеник, којој су присуствовали 7 од 10 чланова Савеза ( ОК Трстеник – 2, ОК Кнегиња Милица – 2, ОК Стопања – 1, ОК Младост – 2, ОК Томако – без присутних).

На одржаној скупштини, по првој тачки дневног реда, изгласан је нови статут Савеза, односно измене и допуне постојећег, у складу са изменама у Закону о спорту.

По другој тачки дневног реда, извршен је избор новог председника и потпредседника Савеза. За новог председника изабран је Симеуновић Никола. Председник Савеза именовао је за потпредседника Ристић Радишу, у складу са статутом Савеза.

Обавештавају се клубови који се такмиче у сезони 2016/2017. да је почетак пролећног дела првенства предвиђен за 8/9. април. Због обавеза многих екипа у осталим такмичењима, превасходно млађих категорија, одлучили смо се да други део првенства почне у овом термину.

Због предстојећих Васкршњих празника 15/16. априла, 7.коло као и само првенство ће се наставити 22/23. априла.

Термине одигравања утакмица клубови ће достављати Симеуновић Николи на број 064 29 764 29.

Срдачан поздрав и пуно успеха у наставку првенства жели Вам Општински одбојкашки Савез Трстеник.